הדבר הבא באימון מכשירים, קורס הסמכת מורים לג'ירוטוניק

מדריכי פילאטיס ופיטנס, בואו לגלות מקצוע חדש, מתקדם ומתגמל.

  • הכשרה מטעם ארגון הג'ירוטוניק העולמי  Gyrotonic Pre Training
  • אפשרות לסטאז' בסטודיו 8 ג'ירוטוניק תל אביב
  • הנחה קבועה לסדנאות מקצועיות בתחום השיקומי בסטודיו 8

קורס מעשי וחווייתי ללמידת הג'ירוטוניק על המכשירים הייחודים לשיטה.

ג'ירוטוניק הוא תרגול הוליסטי למיצוי הפוטנציאל הטבעי של הגוף, ולשיקום מכאבים ופציעות.

צאו להרפתקה וגלו מימדים חדשים של תנועה, מתוך חופש ושחרור.

קורס מעשי וחווייתי על המכשור הייחודי לשיטה, בהנחיית  PT תמר שטיין קסמן.

מטרת הקורס    

הכשרת מאמנים לג'ירוטוניק ולג'ירוקינסיס מטעם ארגון הג'ירוטוניק העולמי. זוהי שיטת אימון הוליסטית אשר מגלמת את השילוב המושלם בין גוף , נפש, ורוח, על ידי תנועה מעגלית וזורמת, חיזוק עמוק של הגוף, תוך הקשבה וחיבור פנימי.  ג'ירוקינסיס משלבת תנועה דינאמית , זורמת ואינסופית כמו בריקוד יחד עם אלמנטים מיוגה, טאי צ'י ושחייה, תוך איזון בין עצמה ורכות, בשאיפה למימוש הפוטנציאל הגופני הטבעי הטמון בנו ללא מאמץ מיותר. 

גירוטוניקתרגול על המכשור הייחודי לשיטה 

הקורס מיועד  

למורים למקצועות התנועה והגוף, סטודנטים לחינוך גופני, מורים לחינוך גופני, מורים לפילאטיס, יוגה, מחול, מאמני כושר, ריצה שחייה ומטפלים המבקשים להתפתח בקריירה במקצוע מתגמל ומספק. הקורס כולל אפשרות לסטאז' ועבודה בסטודיו 8 ת"א. למורים בבתי ספר יכולים לקבל גמול השתלמות.  הקורס מיועד גם לתלמידים המחפשים לחוות את השיטה יותר לעומק, ולהעשיר את עצמם.  

תכנית הלימודים

 נלמד כיצד למצוא את הסידור הנכון של הגוף שלנו, להרגיש יותר טוב בגוף שלנו, לשחרר מכאבים וממתח, ולמלא את הגוף בחיוניות, קלות ושחרור. תוך עבודת מרכז עמוקה המשולבת בנשימה נלמד לנתב את הכוח למרכז העמוק בגוף ,על מנת לשחרר את מקומות מתוחים הנושאים בעומס, כמו הצוואר וחגורת הכתפיים.הידע כולל טכניקה לשיקום וריפוי הגוף מפציעות וכאבים. היקף הלימודים 30 שעות (5 שעות ביום,6 ימים)תעודות מטעם ארגון הג'ירוטוניק העולמי. זהו השלב הראשון מתוך 4 שלבים בהכשרת מורים ומטפלים בשיטה. לאחר השלב השני ניתן להתחיל ללמד.

מנחת הקורס, תמר שטיין קסמן PT B.ed

תמר שטיין קסמן היא טריינרית בג'ירוטוניק וג'ירוקינסיס בעלת וותק של 20 שנים בהוראת מקצועות התנועה והמחול

תמר מתמחה  בפן השיקומי טיפולי, וותק של 10 שנים בג'יירוטוניק וג'ירוקינסיס מהמובילות והחלוצות העוסקות בתחום בארץ.

מטפלת בריפוי פאשיאלי בשיטת רכבות אנטומיה ANATOMY TRAINS 

בעלת תואר בהוראת מחול מסמינר הקיבוצים B.ed

מטפלת אנרגטית ברייקי וBody Geometry שיטה שפיתחה מניסיון עשיר ורב שנים בלימוד ג'יירו וטיפול. 

תמר מלמדת ג'ירוטוניק ג'ירוקינסיס בסטודיו 8 ת"א בבעלותה, בסדנאות ברחבי הארץ, ואת קורסי המורים כבר למעלה מ5 שנים. 

מועד הקורס הקרוב-מרץ 2021

מיקום -סטודיו 8 ג'ירוטוניק ת"א ( כיכר המדינה )

בוגרים מספרים

מיכל: תמר מדהימה, חייכנית ומוכשרת בטירוף. כל דקה של הקורס היא חוויה עצומה של ידע ותנועה. תמר מלמדת באהבה את המקצוע ותומכת בכל תלמיד ותלמידה באופן אישי"

גל : תמר פתחה בפני את עולם הג'ירוטוניק והיום אני נהנה מקריירה משגשגת בתחום

דניאלה: קבוצה קטנה ואינטנסיבית של אוירה חברית, רגועה ושאפתנית, פשוט קורס מוצלח"

לקבלת מידע, יעוץ והכוונה השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם:

    שם (חובה)

    דואר אלקטרוני (חובה)

    טלפון (חובה)

    נושא

    תוכן ההודעה