למחשבות שלנו יש השפעה על הגוף שלנו. והמחשבות הרעות הן כבר לא משהו שנסכים לעשות לגוף שלנו יותר. אנחנו רוצים למצוא את השמחה שבנו, את האמונה, את העונג שבתנועה, השלווה שבנשימה. אנחנו יוצרים הורמונים וכימיקלים טבעיים שיוצרים עתיד בריא יותר לגוף שלנו.
הרגשות השליליים שלנו ממכרים. אנחנו מתמכרים להם, ואז לא שמים לב לעצמנו ולא רואים את זה. וממלאים את הגוף במתח ובמחלות, נמצאים במצב הישרדות- הילחם או ברח. במצב רגשי של הורמון סטרס, האדרנלין מופרש בגוף ויוצר מצב של מתח מתמשך. הפחד הוא רגש רעיל, שגורם לגוף שלנו כאב, וכמובן ברגע הכי לא מתאים. נתפס הגב באמצע אירוע חשוב, או כאב שמתגבר בזמן שבו אנחנו אמורים לתפקד. ואנחנו מפחדים מהכאב, ובמקום לטפל בו אנחנו מפחדים ממנו ויוצרים סביבה לא בטוחה, חרדה, ומחפשים מה הולך להיות הטריגר הבא לכאב. ומאמינים שהכאב בא מהתנועה שעשינו , ואז מפסיקים לזוז. וזה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות כשכואב לנו, כי אז הכאב ממשיך להיתקע בגוף, בתוך לופ אינסופי. ואף מטפל או טיפול או אנשי מקצוע לא יעזור לנו בזה, כי זה טמוע בתוך הגוף שלנו כשאנחנו במצב הישרדות ומתח מתמשך.
כשאנחנו מצליחים לצאת מהמתח בגוף שלנו רק לעוד קצת זמן בכל פעם, הגוף נרגע, ומערכת העצבים האוטונומית מתחילה לעבוד. הנפש נרגעת, ואז האנרגיה התקועה משתחררת החוצה. הגוף משחרר הורמונים של אוקסיטוצין (הורמון האהבה) ותהליכי הריפוי הטבעיים של הגוף מתחילים לעבוד- ויסות, ניקוי, עיכול, הרפיה. מערכת השרירים מתחילה להשתחרר, הפאשייה מתרככת, הקשרים שברקמת החיבור נפתחים, הכאב משתחרר… זהו ההסבר הביולוגי, הכימי לשאלה: איך הגוף משתנה, נרפא.
תמיד יהיו לנו את כל התירוצים שבעולם למה לא לתרגל היום, כי אני עייפה, או אני עצבני, ודווקא בגלל זה יש להיכנע לתרגול- לנוע, לנשום, להיכנס לרגיעה. וזהו הרגע שבו אנחנו רואים את השינוי מתוך התחושה הגופנית עצמה. האוקסיטוצין שמופרש במצב שבו אנו חשים בטחון ורוגע יוצר חיבור, אהבה, זה סם הריפוי הטוב והיעיל ביותר. ככל שרמות האוקסיטוצין עולות, אנחנו מתאהבים בעתיד שלנו, בעצמנו, באלוהות, במה שגדול מאיתנו ועוזר לנו להפחית את הפחד של הכאב. אי אפשר לחוש טינה, כעס, כשאנו מוצפים ברגש הזה. כי לא נרצה להחליף את ההרגשה הזו בשום דבר אחר. כי זה נעים. מה שחשוב זה להתחיל, לבחור לשנות, ולהתרגש לקראת התרגול. עם הזמן וההתמדה אנו מתגעגעים לתחושה הנעימה הזו. וההתנגדות שלנו לתרגול תלך ותפחת ככל שנחוש עוד ועוד ממנה. וגם התרגול יהפוך להיות נעים יותר.
להתגבר על עצמנו זו תחושב כל כך מספקת. היא מניעה את גלגלי השינוי. ויוצרת שינוי במערכת העצבים. זה קורה בגוף שלנו כל הזמן. זו תחושה מדהימה שהיא קורית, אנחנו לא רוצים שהרגע יגמר, לא נרצה לקום. התחושה הזו- היא מה שאנחנו באמת. היא מוכרת וזרה במקביל. זה ממגנט כי אנחנו הופכים להיות מאוהבים בעצמנו, חשים תשוקה לתנועה הזו, ההרגשה הנעימה הזו של התנועה יחד עם השדה האנרגטי שלנו.
אנחנו מתחברים לשדה האנרגיה, והאינטליגנציה של התדר החדש הזה תיקח אותנו למסע הריפוי באופן מפתיע, כזה שלא נצפה לו. פתאום אנחנו יכולים לעשות דברים שלא יכולנו קודם. לחזור לרקוד, לשחק… כך אנחנו יוצרים קסמים, מקבלים הזדמנויות, ומרגישים ראויים לקבל את המתנות שהיקום נותן לנו. כי אנחנו עושים את המאמץ ללכת לקראת הלא נודע. ואנחנו סקרנים לקראת מה זה יביא לנו. קוצרים את הפירות. התנועה יחד עם בצורות של גיאומטריה המקודשת פותחת את המוח שלנו למצב תודעה אחר, שקט. המוח נכנס לטראנס, הצורות הגיאומטריות שאנו נעים איתן בגוף ובדמיון גורמות לנו להפסיק לחשוב ולהיות נוכחים בגוף בלי לנתח. המוח פתוח יותר למידע שאנחנו מקבלים מהיקום. תוך כדי תרגול, המודעות שלנו מרגישה את האנרגיה נעה בגוף ללא ניתוח שכלי שלה. אנו חווים צורה, נפח, והמוח שלנו מתחשמל מהחוויה הזו. זה גורם לנו להיות בלב שלנו בגוף שלנו ולא רק במוח שלנו.
הגיע הזמן שנרגיש את האהבה שלנו כלפי עצמנו בלי להפריע. לעשות את מה שצריך כדי להירפא, להתעלות על התודעה שלנו, ולהתנהג שונה כדי ללמד את הגוף מה שהוא שלך כבר הבין. יש לנו את היכולת הטבעית לעשות דברים מדהימים. להחלים ממחלות, לשנות את מבנה הגוף, מבנה התאים, ולעשות קסמים שלא הייתם מאמינים אם לא הייתם מרגישים זאת בעצמכם.
צפו בסיפור של שירי גבע, שעשתה את הקורס הדיגיטלי
BodyG Balance & Harmony הדרך הטבעית לשחרור כאבים
ועכשיו עד 6/7/23 הנחה של 20%
ואני מעניקה לך אחריות מלאה!
לא התחברת? לא אהבת? לא תרם לך? אחזיר לך את מלוא הסכום
כך שאין לך שום סיכון, רק סיכוי מעולה להשתחרר מהכאב
לרכישת הקורס ב40% הנחה באחריות מלאה